Club info

Biken bij de Funbikers

Training

Wij verzamelen iedere zaterdagmorgen vanaf 9:15 uur bij De Kervel 10 in Geldrop, tenzij in de agenda is aangegeven dat we op een andere locatie starten. We vertrekken voor een trainingsrit om 9:30 uur. We streven ernaar om rond 11:30 uur weer terug te zijn. Een enkele keer loopt het iets uit. Dan hebben we een mooie jump of drop ontdekt of viel er iets te repareren.

Met uitzondering van de zomervakantie loopt het programma het hele jaar door. Afhankelijk van de opkomst fietsen we in één of meerdere groepen. Elke groep heeft één of meer trainers en begeleiders.

Om te zien wie er allemaal komt trainen maken we gebruik van de agenda-app Erbij. Met deze app kun je zien waar en wanneer de training is, wie er nog meer komt en kun je aangeven of jij ook bij de training aanwezig zult zijn. Sommige leden spreken zo af om samen naar de training te fietsen.

Lid worden?

Je kunt altijd eerst een keer met ons meerijden om kennis te maken en om te zien of je het leuk vindt.

Wij vinden het leuk als je lid wordt van onze vereniging! Dat kan vanaf het jaar dat je 10 wordt. Door het inschrijfformulier in te vullen en te sturen naar bestuur@funbikers.nl of in te leveren bij een van de bestuursleden is een lidmaatschap snel geregeld.

Het lidmaatschap kost € 65,- per jaar. Het lidmaatschap van Funbikers is inclusief lidmaatschap bij de NTFU met alle voordelen van dien. Daarover hieronder meer.

NTFU

Mountainbikevereniging Funbikers is aangesloten bij de wielersportbond NTFU. Dit is de overkoepelende organisatie van de toerfietsverenigingen in Nederland. Als lid profiteer je van een aantal voordelen waaronder: fietsverzekering, het magazine Fietssport, korting op toertochten en nog veel meer. Als je je als individueel lid in zou schrijven bij de NTFU dan zou je hier € 42,- per jaar aan kwijt zijn. Maar als lid van de Funbikers hoef je dat dus niet te doen, je NTFU-lidmaatschap is bij het lidmaatschap van de Funbikers inbegrepen.

Huishoudelijk reglement

Als club hebben we een huishoudelijk reglement waar ieder lid zich aan zal houden.

Bestuur

Voorzitter: Werner Branten
Secretaris: Bert Adriaanse
Penningmeester: René Jansen